Flutter-alapú új fejlesztés

Akkor írjon ide, ha ötlete, javaslata van a program fejlesztésével kapcsolatban .
Akkor is irjon, ha úgy gondolja, hogy bármilyen formában (DTX készítés vagy lektorálás, eszközkészítés) akármilyen picit is segíteni tud a fejlesztőnek!
cantor

Re: Flutter-alapú új fejlesztés

Hozzászólás Szerző: cantor »

grofur írta: kedd aug. 25, 2026 9:00 am
grofur írta: vas. aug. 23, 2026 4:40 pm - Android kotta import: még nem jöttem rá, miért, de nem eszi meg a saját kottákkal kiegészített Éneklő Egyház zip-emet, valamint az alkalmazással exportált zip importja sem megy, mindkét esetben rányomok a zip-re és szinte azonnal kiugrik az alkalmazás. Más zipeket már megeszi.
Megtaláltam! A zip mérete nem tetszett neki. Több zip-re bontottam, így már működik Androidon is a kotta importálás. :D
Hú, eszembe nem jutott volna.

Mi a maximális méret?
grofur

Hozzászólás Szerző: grofur »

grofur írta: vas. aug. 23, 2026 4:40 pm - Android kotta import: még nem jöttem rá, miért, de nem eszi meg a saját kottákkal kiegészített Éneklő Egyház zip-emet, valamint az alkalmazással exportált zip importja sem megy, mindkét esetben rányomok a zip-re és szinte azonnal kiugrik az alkalmazás. Más zipeket már megeszi.
Megtaláltam! A zip mérete nem tetszett neki. Több zip-re bontottam, így már működik Androidon is a kotta importálás. :D
grofur

Sziasztok!
Röviden végigfutottam rajta, eddig minden rendben van nálam a Windows verzióval, hétvégétől több templomban, élesben fogom tesztelni, többféle konfigurációban.

Nagyon köszönöm!
Hoze
Global admin
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Hoze »

Sziasztok, e heti fejlesztések a v10.4 (build 142) verzióban:
  • sok közzétételi automatizmust, béta tesztelési stb. lehetőséget tettünk be, ezért nőtt ennyit a build-szám.
  • Külső shell parancsokat lehet futtatni 1) program indulásra, 2) program leállításra, 3) vetítés be és 4) vetítés ki utasításra.
  • Vetítő ablak teljes méretűre lett javítva, most már nincs keret rajta
  • Dolgozunk a beszédleirat készítőn, ezt már láttátok
  • Letöltésben a pipálás és frissítés javítva
  • Letöltés után automatikus frissítés, hogy az új állapotnak megfelelően jelenjen meg
  • Javítjuk a kotta összeállítást - ezen még van feladat.
Üdv: Laci és Hozé
cantor

Hoze írta: vas. aug. 23, 2026 9:49 pm Ok, most megtaláltam (remélem, mindet...), javítom, köszi!
Szerk: fel is tettem a javítást, ha még mindig van betűhiba, szóljatok! Futtattam rá egy scriptet, az minden DTZ bejegyzéshez talált képfájlt.
alakul, de nálam most sem (minden) jó :(
1. az EE kották 95 db directoryt tartalmaz, az EE.dtz kb 8-10-et
2. a directorykban sok elgépelés van: csatolom a könyvtárszerkezetet:
EE.zip
(6.88 KiB) Letöltve 5 alkalommal.
keressetek rá amit már írtam:
Pl. "Ur" helyett "Er", Udvoz" helyett "Sdvoz", Szuz helyezz SzUz, Keseru helyett KeserU stb.
Hoze
Global admin
Kapcsolat:

Ok, most megtaláltam (remélem, mindet...), javítom, köszi!
Szerk: fel is tettem a javítást, ha még mindig van betűhiba, szóljatok! Futtattam rá egy scriptet, az minden DTZ bejegyzéshez talált képfájlt.
cantor

Nem lehet, hogy ez valami korábbi változat?

lehetetlen, ezek tőletek vannak letoltve
nézd meg androidon a SzVU8 éneket nincs hozzá kép, mert hibás a könyvtár-út (a képé, nem a dtz-ben!!!) , ue. EE136
Hoze
Global admin
Kapcsolat:

néhány diatár.dtz és/vagy a hozzá tartartozó könyvtárszerkezet hibás.
Pl. "Ur" helyett "Er", Udvoz" helyett "Sdvoz", Szuz helyezz SzUz, Keseru helyett KeserU stb. ez javítandó. A munkahelyemen meg vannak a javított fájlok, fel tudom tölteni őket, ha gondoljátok, de csak következő hétfőn, mert addig szabin vagyok.
Végignéztem a fájlokat, de nem találtam ilyen elírásokat, és minden DTZ tételhez megvan a ZIPben a kottakép. Nem lehet, hogy ez valami korábbi változat? Valóban volt ilyen hibás, de már javítva - most szándékosan a webes felületről töltöttem le a legfrissebb fájlokat.
Viszont a ZIPekben találtam nem kevés olyan kottát, ami még nincs a diákhoz hozzárendelve, jövő héten megcsinálom ezt is.
- Android kotta import: még nem jöttem rá, miért, de nem eszi meg a saját kottákkal kiegészített Éneklő Egyház zip-emet, valamint az alkalmazással exportált zip importja sem megy, mindkét esetben rányomok a zip-re és szinte azonnal kiugrik az alkalmazás. Más zipeket már megeszi. (grofur)
Esetleg elkérhetem privátban azt a ZIPet, hogy tesztelhessem?
grofur

Eddig csendben voltam, mert igazából minden nagyjából rendben megy.
Ami nem:
- Android kotta import: még nem jöttem rá, miért, de nem eszi meg a saját kottákkal kiegészített Éneklő Egyház zip-emet, valamint az alkalmazással exportált zip importja sem megy, mindkét esetben rányomok a zip-re és szinte azonnal kiugrik az alkalmazás. Más zipeket már megeszi.
- Windows: a kétképernyős módban a vetítő "ablak" nem tölti be a teljes képernyőt, csak majdnem.
- Amit viszont kérnék, ha lehet, akár a következő verzióba, mert akkor élesben, misén tudnám tesztelni, az a külső eszköz-vezérlés lenne, konkrétan arra gondoltam, hogy a soros vezérlés helyett lehetne beállítható alkalmazás indítás. A vetítés ki-be kapcsol nálam mikrofont, a projektort ki-be pedig tv-t.
Az itthoni tesztek során nálam semmi más fennakadás nem volt, sem Windows, sem Android alatt.
vorosl

Hozzászólás Szerző: vorosl »

Elöljáróban: a következő build szám nagyot fog ugrani, mert a CI-on alakítgattam, és az növelte őket. De a verziószám konzisztens, azt mi növeljük.
Válasz küldése