"backup importját átalakítottuk, remélhetőleg így már nem fagy le" - Hosé
"Aha. Azt elképzelhetőnek tartom, hogy valami gond van az állománnyal magával meg a DTZ fájllal. De tényleg jobb lenne hibatűrőbb import, ami csak a figyelmet hívja fel, hogy valami nem kóser." vorosl
Na akkor néhány tapasztalat, hátha segít nektek a javításban:
1. csináltam egy olyan állományt az szvu.dtz-ből és a képmappa zipből is, ahol csak egy fénykép-fájl volt benne - így sem működött a dtz-import, ugyanazt a hibát írta: hogy "az azonosító nem létezik", pedig de, ott volt
2. Aztán csináltam egy saját mókolt, javított, EE.dtz-t és Szvu.dtz-t (LLM-mel kijavítottam a hibákat, kiegészítettem a hiányokat)
ezeket beszerkesztettem a biztonsági exportfájlokba és utána importáltam őket - túl szép lett volna ha sikerül
- androidon és windowson minden dtz- és dtx-file valamint a fényképek 0-s tartalommal importálódtak, tönkretéve az összes állományt

- kép_2026-08-04_120916815.png (24.12 KiB) Megtekintve 136 alkalommal
furcsa nevük is lett a diatáraknak, de ezek 0-s állományok
- weben nem történt semmi: nem is importálódtak az állományok, de nem is íródtak felül 0-s tartalommal
3. ezután a windowsos diatár mappába bemásoltam fájlkezelővel a feljavított biztonsági exportot és láss csodát, minden működik, a helyére került, a kottafényképek tökéletesen működnek
4. kár hogy ezt androidon nem tudom megcsinálni, úgyhogy muszáj lesz javítanotok a dtz-importon
szerk most windowson megismételtem a biztonsági mentés importálását és kifagyott!!