Köszönjük az észrevételeket, tényleg rengeteget segítetek ezzel, és így nem csak nekünk kell tesztelni (szoktunk mi is, de nem terjed ki mindenre, úgy tűnik)cantor írta: szer. júl. 29, 2026 6:28 am Na, megjött a google play-be. (a kézzel letöltött verzió nem frissül, ki kell törölni az előzőt!!!)
- a splitter androidon nem működik
splitter.png
- ha nincs letöltve diatár, akkor nem látszanak a beviteli mezők, nem tudom ez szándékos-e?
nincs dia.png
- kötetek és kották ÖSSZES kijelölése/nem kijelölése csak egyoldalúan működik: a megállni tilos táblára kattintás kioldja körbeforgó nyílat , visszafele ez nem működik, előbb rá kell kattintani a megállni tilos táblára és csak utána lehet csak a körbeforgó nyílra kattintani.
kijelöl.png
- a kettős diák nem jelennek meg, csak az első versszak és csak akkor jelenik meg, ha a balra nyílakra kattintunk
- ez egy régi vesszőparipám, megismétlem:
" a dia neve első mentéskor "sorrend", következő mentéskor sorrend (1), utána sorrend (1) (1) stb": windowson a "sorrend" név megjelenik első mentéskor, a "(1)' nem adódik hozzá a névhez
ugyanezek a hibák windowsos is megvannak
- a windowsos még mindig a vetítő ablakkal jelentkezik be
- valamint a gyorskeresőben nem működik tökéletesen a lista: ha megkeresem és kijelölöm pl. a SzvU 150-es számát, akkor a következő keresésnél a lista ÚJRA az 1-es énektől jelenik meg. Jó lenne, ha a régi módon, a 150-es énektől jelenne meg.
ezektől eltekintve tökéletesen működik (szinte) minden ki lett javítva:
plusz kívánságok:
- a régi windowsos változathoz hasonlóan, ha a kötetek váltogatásakor megjegyezné az adott kötetben utoljára beállított éneket
- a kettős dia kijelölő pöttyöt ha beljebb lehetne rakni, kicsi mobilon (a tok miatt is) nehézkes a kijelölés
- a splitter androidon nem működik
rendben, dolgozni fogunk rajta
tárgytalan
- ha nincs letöltve diatár, akkor nem látszanak a beviteli mezők, nem tudom ez szándékos-e?
Tudok róla. Az AI csinálta így, szerintem nem zavaró, mert amíg nincs kötet letöltve, addig indításnál úgyis zaklat. Ami működik, abba kár belenyúlni, az AI néha csinál olyat, hogy elrontja azt is, ami eddig működött.
- kötetek és kották ÖSSZES kijelölése/nem kijelölése csak egyoldalúan működik: a megállni tilos táblára kattintás kioldja körbeforgó nyílat , visszafele ez nem működik, előbb rá kell kattintani a megállni tilos táblára és csak utána lehet csak a körbeforgó nyílra kattintani.
rendben, dolgozni fogunk rajta
Kész, új verzióban látható lesz
- a kettős diák nem jelennek meg, csak az első versszak és csak akkor jelenik meg, ha a balra nyílakra kattintunk
Javítjuk
Kész
- ez egy régi vesszőparipám, megismétlem:
" a dia neve első mentéskor "sorrend", következő mentéskor sorrend (1), utána sorrend (1) (1) stb": windowson a "sorrend" név megjelenik első mentéskor, a "(1)' nem adódik hozzá a névhez
Megpróbáljuk orvosolni
Kész
- a windowsos még mindig a vetítő ablakkal jelentkezik be
A beállításokban amúgy ki lehet kapcsolni a vetítőablakot, meg elvileg át lehet tenni másik képernyőre. Ezt még nem tudtam kipróbálni. De akkor default beállításnak beteszem, hogy ne legyen. (Nálad szerintem nem fog változni a default, mert már használtad)
Default beállítás hamisra állítva, új verziót meg kell várni
- valamint a gyorskeresőben nem működik tökéletesen a lista: ha megkeresem és kijelölöm pl. a SzvU 150-es számát, akkor a következő keresésnél a lista ÚJRA az 1-es énektől jelenik meg. Jó lenne, ha a régi módon, a 150-es énektől jelenne meg.
Ok, javítjuk
- a régi windowsos változathoz hasonlóan, ha a kötetek váltogatásakor megjegyezné az adott kötetben utoljára beállított éneket
Implementáljuk
Kész
- a kettős dia kijelölő pöttyöt ha beljebb lehetne rakni, kicsi mobilon (a tok miatt is) nehézkes a kijelölés
Implementáljuk
Kész
Bocsi, hogy még mindenhol az van, hogy majd-majd-majd-majd, de most az tűnik a legjobbnak a követésre sok fórumbejegyzés nélkül, hogy beidézem, kommentálom, és ha javítom, akkor odaírom.