Köszönjük a visszajelzéseiteket és a bíztatásokat!
@cantor:
- Windowsos változat?
Windowsos változatot majd Hozé tesz ki
- az ének gyorsbillentyű nem működik, a diasoré igen
Ezt majd javítom (javítva, kövi frissítéssel kikerül)
- kilépés nem működik
Vizsgáljuk majd és javítjuk
- a diasoro(ka)t hiába törlöm ki, a legutolsó (aktív) diasor mindig ott marad (vagy nem értem a működését)
Csiszolunk rajta (javítva, kövi frissítéssel kikerül)
- keresésnél a kemény sorközre (még mindig) nem keres
Nekem keres. Annyi szépséghibája van, hogy ha elkezded ütni, hogy Jézusomnak szívén, akkor az elején ott a 154 és alatta előnézettel a versszak a kemény sortörést megjelenítve, viszont a kemény sortörés után a szöveg helyett csak 1 van, mint 1. versszak (javítva, kövi frissítéssel kikerül)
- kotta fénykép elromlott

Nekem teljesen működik. Mi romlott el konkrétan? (megválaszoltad)
- balra kettős nyíl TÖKÉLETES (hozzá ne nyúljatok

)
Örülünk.
- a fagyasztás (még) nem működik
De igen. Mivel nincs Androidom meg Windows/Linuxom, így egy dolgot tudok elképzelni. Régen az előnézetet is befagyasztotta a fagyasztás? Mert most az van, hogy előnézetet nem fagyaszt, viszont a vetítést meg fagyasztja, tehát vetítésbe nem megy ki. Mindkét megoldásnak van előnye hátránya: az előnézet tényleg azt mutatja, ami a vetítésben van; meg tudod nézni, hogy mit fog mutatni a vetítés. És az előnézet a fénykép miatt nem is teljesen előnézet már. (igen, logika hiba van, Hozé ismeri az eredetit, ő jobban tudja javítani)
- szentiras.eu működik, de versenként (soronként) adja fel a szöveget, lehet jobb lenne, mint a lelki batyuban 30-100 szavanként, vagy 5-10 soronként (versenként) kivetíteni
Csiszolunk (javítva, kövi frissítéssel kikerül)
@grofur
Jó, a kilépés gombot mérlegeljük Hozéval, hogy hol fér el.
A billentyűkombinációkat majd kipróbáljuk Androidon, hogy működik-e és ha igen, bekapcsoljuk. Jelenleg mi tiltottuk le, mert nem tudjuk, hogy működik-e.