Flutter-alapú új fejlesztés

Akkor írjon ide, ha ötlete, javaslata van a program fejlesztésével kapcsolatban .
Akkor is irjon, ha úgy gondolja, hogy bármilyen formában (DTX készítés vagy lektorálás, eszközkészítés) akármilyen picit is segíteni tud a fejlesztőnek!
Hoze
Global admin
Kapcsolat:

Re: Flutter-alapú új fejlesztés

Hozzászólás Szerző: Hoze »

b102 kiadás máris:
Vörös Laci rájött, hogy a hálózatról letöltés azért megy nálunk, fejlesztőknél - és nem megy a felhasználóknál - mert csak a "debug" fordításban volt benne az engedély, a "release" kiadásban már nem.
Verziókiírás is javítva (a Beállítások címsorában olvasható az aktuális verzió(build) érték).
Hoze
Global admin
Kapcsolat:

Re: Flutter-alapú új fejlesztés

Sziasztok, új bétaverziókat tettem fel.

A hálózatról letöltés nálam működik, a jobbra-balra nyilak is.
A DiaVetito beállítását áttettem egy koppintásra.
DIA fájlok betöltése elvileg teljesen kompatibilis a régebbi verziókkal.
A "fényerő" gombok szavankénti szövegkijelölésre szolgálnak, siketek részére kérték ezt a funkciót.

Többit is javítom folyamatosan. A további átnézést megköszönöm!

Hozé
Hoze
Global admin
Kapcsolat:

Flutter-alapú új fejlesztés

Nemrég volt a 4. Szent József Hackathon, programozói hétvége a szegedi jezsuitáknál. Itt nagy fába vágtuk a fejszénket: az Android programot mesterséges intelligencia segítségével átirattuk Flutter-re. Az a terv, hogy először az Android változatot a régivel megegyező szintre hozzuk, majd fokozatosan minden Win/Linux változat tudást és lehetőséget is átemelünk AI segítséggel; azután pedig csak ezt a megújult kódbázist kell fejleszteni.
Ehhez most sok nagy tesztelésre van szükség.

Kérjük, hogy bárki, aki kedvet/energiát érez a teszteléshez, próbálgassa Androidon a béta verziót: Letöltés/Minden más/Bétaverziók. Minden visszajelzést hálásan veszünk!

Ide másoltam cantor első teszt meglátásait, igyekezni fogok rendszeresen új változatot feltenni.

Köszönjük a segítséget! Hozé

1. Kijelöltem a dtx mappát, benne vannak a diatárak, de betölteni nem tudtam.
2. Netről sem lehet letölteni a diatárakat: socketexception: failed host lookup: 'diatar.eu' stb.
3. A léptető gombok nem működnek, a dupla nyilasok igen.
4. Dia mentés betöltés rendben, de a régi diák nem töltődnek be (gondolom más elven fognak működni)
5. a visszatöltött dianál a képet nem tölti be, a kép útjával lehet a hiba
6. a fényerő gombok nem működnek

a vetítő alkalmazásnál
11. sötét képernyő töltődik be, csak kétujjas csippantással tudtam behozni a beállítások ablakot
12. a színbeállításoknál a "vált" gomb felesleges
13. színváltásnál ha nem akarok menteni (mégse gomb hiányában) a visszanyílra elmentődik a szín (ugyanez a vezérlőnél is)
14. a vetítést nem tudtam tesztelni, gondolom még nem működik
Válasz küldése