Vetítő méretprobléma

Hibajelentés. Akkor írjon ide, ha hibát, helytelen működést tapasztalt a programban.
Válasz küldése
Pitti

Re: Vetítő méretprobléma

Hozzászólás Szerző: Pitti »

Sajnos én csak pár percig ellenőriztem, akkor úgy maradt de más kántor kollégánál egy idő után újra "szétesett". Így a leggyorsabb megoldás, hogy visszaraktuk a v8.0 verziót, azzal jól működik. Sajnos a vetítő app-ot már nem tudom minden templomunkban frissíteni holnapig :roll:

Az áruházból telepítve automatikus a frissítés, így mindig csak a misén derül ki ha anomália van. Csomagból telepítve nekünk jobb megoldás lesz :)
Hoze
Global admin
Kapcsolat:

Re: Vetítő méretprobléma

Hozzászólás Szerző: Hoze »

Szia!
Nem sikerül megismételnem a problémát.
Ha egyszer átváltottad a kitöltést, örökre jó lesz, vagy minden képnél visszaáll? Vagy minden indításnál?
Bizony elképzelhető, hogy a régi verzió valamit nem jól kezel. Érdemes lenne a vetítő appot is frissíteni! Mivel a program folyton fejlődik, esetleg becsúszhatott valami inkompatibilitás az idők során...
Üdv: Hozé
Pitti

Vetítő méretprobléma

Hozzászólás Szerző: Pitti »

Sziasztok!

A legújabb frissítés óta a vetítő hatalmasra nagyítja a képet így nem jelenik meg a teljes versszak, csak nagyjából a fele.

154941rossz.jpg
154941rossz.jpg (25.27 KiB) Megtekintve 391 alkalommal

Úgy lehet helyrehozni, hogy a vetítési beállításoknál (Hamburger menü -> Beállít -> Vetítés)
átváltom a háttérkép kitöltést valami másra, mint ami jelenleg. Mindegy mire és mindegy mi volt, :) nagyítás, csempe, középre igazítás, kitöltés, mindegy, ...nálam háttérkép nincs is beállítva... leOKézom és helyreáll. 8-)
Screenshot_20251221_155631_Diatar.jpg
Screenshot_20251221_155631_Diatar.jpg (103.78 KiB) Megtekintve 391 alkalommal
A végeredmény:
155023jo.jpg
155023jo.jpg (27.18 KiB) Megtekintve 391 alkalommal
A TV-n viszonylag régi a vetítő app, de nem volt még vele problémánk.
Válasz küldése