Mentségemre szolgáljon, hogy karácsony idején egyik karácsonyfa akadályozza a vetítést, így évekig nem használtuk ilyenkor a számítógépet sem.
Idén viszont bekapcsoltam a gépet "helyi módban" (azaz a projektor nem volt bekapcsolva), így a kórus láthatta a szövegeket. Ekkor tűnt fel a hiba.
SzVU 32. ének utolsó sora
-
- HozzászólásokCOLON 8
- CsatlakozottCOLON kedd ápr. 23, 2019 11:11 pm
-
- HozzászólásokCOLON 129
- CsatlakozottCOLON szer. máj. 29, 2013 8:47 am
Re: SzVU 32. ének utolsó sora
Hogy ezt közel 10 évig nem fedeztük fel! Hihetetlen.plaszlo írtaCOLON ↑szomb. dec. 30, 2023 6:41 pm Kedves Hosé!
A 12.7 verzió installálása után figyeltem fel arra, hogy a SzVU 32. ének utolsó sora eggyel több szótagot tartalmaz, mint a könyvben levő szöveg.
A DTX-ben ez szerepel: "Ki váltságot hozott az embereknek".
Ezzel szemben a SzVU, Hozsanna, Éneklő egyház könyvekben ez áll: "Ki váltságot hozott az embernek".
Nem tudom, ez szándékos-e mert más zenei ritmusra van írva (szerintem nem szándékos).
Elküldeném a javított DTX-et, de szerintem a hiba olyan csekély, hogy csak ezért nem érdemes soron kívül javítani.
Tisztelettel és szeretettel:
PLászló
Dunaszentpál
-
- HozzászólásokCOLON 8
Kedves Hosé!
Köszönöm a gyors javítást!
Egyúttal áldott, boldog újesztendőt kívánok!
PLászló
Dunaszentpál
Köszönöm a gyors javítást!
Egyúttal áldott, boldog újesztendőt kívánok!
PLászló
Dunaszentpál
-
- Global admin
- HozzászólásokCOLON 221
- CsatlakozottCOLON pén. ápr. 30, 2010 6:45 pm
- CONTACTCOLON
Kedves PLászló,
köszönöm a visszajelzést, valóban ez hibás volt. Gyorssegélyként a javítás letölthető az énektárakból, ahogy időm engedi, beteszem a különböző telepítő csomagokba is.
Áldott ünnepet, boldog új évet: Hozé
köszönöm a visszajelzést, valóban ez hibás volt. Gyorssegélyként a javítás letölthető az énektárakból, ahogy időm engedi, beteszem a különböző telepítő csomagokba is.
Áldott ünnepet, boldog új évet: Hozé
-
- HozzászólásokCOLON 8
SzVU 32. ének utolsó sora
Kedves Hosé!
A 12.7 verzió installálása után figyeltem fel arra, hogy a SzVU 32. ének utolsó sora eggyel több szótagot tartalmaz, mint a könyvben levő szöveg.
Ezzel szemben a SzVU, Hozsanna, Éneklő egyház könyvekben ez áll: "Ki váltságot hozott az embernek".
Nem tudom, ez szándékos-e mert más zenei ritmusra van írva (szerintem nem szándékos).
Elküldeném a javított DTX-et, de szerintem a hiba olyan csekély, hogy csak ezért nem érdemes soron kívül javítani.
PLászló
Dunaszentpál
PLászló
Dunaszentpál