Kedves Viola,
részletes leírás az egy gép + két képernyőről megtalálható a honlapon, vagy a leírásban is. Lényege, hogy a Windowsban kiterjesztett asztalt kell beállítani, azután a Beállítások/Képernyők részben lehet megadni, hogy a vetítő és a vezérlő melyik képernyőn jelenjen meg.
Háttérkép is beállítható, illetve javaslom az asztal háttérképét törölni és egyszínű feketét beállítani. Nálunk így van, és háttérképnek a programban a templom festésének egy részletét használjuk. Így két vetítés között egész jól beleolvad a monitor a háttérbe.
Üdv: Hozé
Hdmi vezetékes kivetítés probléma
-
- Global admin
- HozzászólásokCOLON 228
- CsatlakozottCOLON pén. ápr. 30, 2010 6:45 pm
- CONTACTCOLON
-
- HozzászólásokCOLON 1
- CsatlakozottCOLON vas. okt. 29, 2023 8:35 am
Hdmi vezetékes kivetítés probléma
Tisztelt Fejlesztők!
Hdmi közvetlen vezetékes kivetítést használunk templomukban. Eddig rooteres kapcsolat volt, így nem volt gond a kivetítéssel. Most nem tudom beállítani, hogy a hívek csak sz énekeket lássák ne azt a képernyőt amit én látok a laptopon. Ezt egyáltalán meg lehet oldani? Illetve énekek között megoldható hogy csak mondjuk a kezdőképernyő háttérképét lássák a hívek ne pedig a windows kezdőképernyőt?
Köszönöm a segítséget!
Hdmi közvetlen vezetékes kivetítést használunk templomukban. Eddig rooteres kapcsolat volt, így nem volt gond a kivetítéssel. Most nem tudom beállítani, hogy a hívek csak sz énekeket lássák ne azt a képernyőt amit én látok a laptopon. Ezt egyáltalán meg lehet oldani? Illetve énekek között megoldható hogy csak mondjuk a kezdőképernyő háttérképét lássák a hívek ne pedig a windows kezdőképernyőt?
Köszönöm a segítséget!