Oldal: 1 / 1

Re: Windows vetítő távoli leállítása androidról

Elküldve: pén. feb. 24, 2023 9:30 am
Szerző: zenagy
Kedves Hozé!

Köszönöm a gyors program fejlesztést. Kipróbáltam az újabb Androidos verziót. Egyenlőre csak a saját mobilomról. Tökéletesen működik. A következő napokban frissítem az Atya és a segítői eszközein is a programot. Még egyszer is köszönöm.

Üdvözlettel:
zenagy

Re: Windows vetítő távoli leállítása androidról

Elküldve: pén. feb. 17, 2023 10:19 pm
Szerző: zenagy
Kedves Hozé!

Válaszát köszönöm. Türelmesen várom.
Minden jót.

Üdv.
zenagy

Re: Windows vetítő távoli leállítása androidról

Elküldve: szer. feb. 08, 2023 5:06 pm
Szerző: Hoze
Kedves zenagy,

köszönjük a visszajelzést!
Az Android változat folyamatos (sajnos lassú) fejlesztés alatt áll, hogy utolérje a PCs változatok minden tudását. Így jelenleg nem tudja a távoli gép leállítását, de némi fejlesztést követően tudhatja. Jelentkezem, ha elkészül.

Üdv: Hozé

Windows vetítő távoli leállítása androidról

Elküldve: kedd feb. 07, 2023 9:04 pm
Szerző: zenagy
Kedves Hozé!

A falunkban két templomunk van. Egyikben már évek óta használjuk a Diatár vetítést (Köszönet a program fejlesztésért). Most a másik templomunkban egy adományozó jóvoltából (Isten fizesse meg jószívűségét.) szintén beüzemelésre került egy rendszer. A kántor ugyanaz mindkét templomunkban. Ő laptopról vetít a vasárnapi Szentmiséken. A hétköznapi miséken viszont vagy az Atya vagy egy segítője vetít tabletről. Mivel a második templomban vetítésre használt okos TV nem androidos, ezért a hátlapjára egy Vékony kliens Windows PC került felszerelésre. TV távirányítót nem használunk. Egy sekrestyében levő kapcsolóról indul az egész rendszer. A vasárnapi Mise végén a kántor laptopjáról kilépéskor leállítható a Windows, ezután pedig kikapcsolható a rendszer. A probléma a hétköznapi tabletes vetítéseknél jelentkezett. Ebben az esetben ugyanis nem állítható le távolról a Windows. Az így kikapcsolt PC esetén viszont előfordult, hogy a nem megfelelő leállítás miatt a következő alkalommal elindult a lemez ellenőrzés. Átmenetileg úgy oldottuk meg a problémát, hogy telepítettem a tabletre egy „Unified Remote” nevű app-ot. Ez elvégzi a Windows PC szabályos leállítását. Szeretnénk azonban, ha rendszer kezelése minél egyszerűbb lenne. A kérdésem az lenne, hogy a Windows-os rendszerhez hasonlóan megoldható-e a vetítő PC távoli lekapcsolása androidos vezérlő esetén?

Válaszát előre is köszönöm.