Kiegészített és új énektárak

(Csak olvasható) A fejlesztők ide írják a programmal kapcsolatos ujdonságokat.
Ha erre a fórumra feliratkozik, automatikus értesítést fog kapni, valahányszor megjelenik a program egy-egy újabb változata, vagy egy újabb diatár.
Lezárt
Hoze
Global admin
Hozzászólások: 180
Csatlakozott: pén. ápr. 30, 2010 6:45 pm
Kapcsolat:

Kiegészített és új énektárak

Hozzászólás Szerző: Hoze »

Ezúttal nem programfejlesztés az újdonság, hanem különböző énektár-bővülések. Ezek az énektárak egyedileg letölthetők a Letöltés/Énektárak részben, a teljes verzió-fájlokba (.zip, .tar.gz, .rpm, .deb stb.) a következő programfrissítéskor fognak bekerülni:
  • Elkészült Kék könyv! A szegedi Ferences Testvérek fáradságos munkájának eredménye.
  • Csorba Sándor gyűjteménye tovább bővült, immár az Advent, Karácsony, Nagypéntek, Nagyszombat, Búzaszentelés, Zsoltárok, Mária-énekek (Lurdi énekek is), Szent József énekek, Szentségi énekek, Vegyes részek elkészültek. "Kántoros énekek" lévén a neve, a kíséretek is letölthetőek (ld. Letöltés/Zenekíséretek).
  • Szegedről kaptuk a Ferencesek énekeinek gyűjteményét is (Didák testvér és társainak ajándéka), örömmel adjuk közre.
  • Kónya Sándor: Harmatozzatok, egek! című könyve letölthető PDF formában a Magyar Elektronikus Könyvtárból, jelenleg Nagyböjt közepéig van beírva, folyamatosan bővül.
  • A zsolozsmák szövege a MALEZI honlapján elérhető, jelenleg Advent első fele van begépelve, tovább folytatjuk.
Ha bárki kedvet érez a meglevő énektárak bővítéséhez, vagy netán újak begépeléséhez, ne habozzon belevágni! Már félkész állapotban is érdemes közzétenni.
Lezárt

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 0 vendég