Oldal: 1 / 1

Re: Android 10, NINCS filerendszer hozzáférés a dec. végi frissítés után

ElküldveCOLON csüt. dec. 24, 2020 12:15 pm
Szerző: Hoze
Kedves Gergely,
ez két problémának tűnik. Egyik a zsoltár kotta, a másik a fájlhozzáférés.
A karácsonyi zsoltár utáni összeesés nálam is előjön, valószínűleg a kottában van valami hiba. Javítom, ha rájövök, mi az.
Viszont nekem is S7 mobilom van (Android 8), azon fejlesztek, és nincs is semmi fájlhozzáférési problémám. Elvileg tudom a feladatot: a program elején engedélyt kell kérni a külső fájlrendszer hozzáféréshez, és a továbbiakban azt használni. Ezt írja a fejlesztői dokumentáció... De ezek szerint valamit nem jól ültettem át a gyakorlatba.
Pontosan mikor jön elő a hiba? Egy fájl tallózásakor, megnyitáskor, mentéskor?
Köszönöm: Hozé

Android 10, NINCS filerendszer hozzáférés a dec. végi frissítés után

ElküldveCOLON kedd dec. 22, 2020 10:56 am
Szerző: gergely01
Sziasztok!

December közepe óta (2 hete) használom az Android verziót a Diatár programból.
Feltelepítettem december közepén, tökéletesen működött!
Majd jött a Zsoltáros kottás frissítés >> készítettem össze a szentesi kősői mise Diáit. Az éjféli mise zsoltár diájánál - cdak annál, az összes többi vasárnapi vagy bármelyiknél nem - hiba lépett fel, egyszerűen kidobott a program. De bármennyiszer csináltam, ez történt. Majd kikapcsolatam a kotta mutatását és jó lett, kotta nélkül az éjféli mise zsoltára is megjelent és nem esett össze a program. De hát mondom magamnak ezt meg kéne oldani, újratelepítettem a programot a Play árúházon keresztül. Feltelpült, első indulásnál kérte is a program a Tárhelyhez való jogosukltság engedélyezését, meg is kapta, De mindezek ellenére nem tudo betölteni és menteni sem mert nincs hozzáférés. Többször megismételtem, google-ba kerestem rá, stb.. nem megy. A feleségem telefonján is Android 10 van, ugyan ez a helyzet, azon a készüléjen kost próbáltam előpször, és sajna elsőre is ugyan ez a hiba.
A megoldást tovább keresve A fiam telefonján Android 8 rendszer fut, MOST telepítettem és azon TÖKÉLETES!!!!!
Olvastam sok fórumon, hogy az android 10 kicsit máskép kezel néhny jogosultásgot, illetve + mainfest-eket kell a programozónak hozzáaadnia bizonyos listákhoz.

Egyenlőre megoldom a fiam telefonjával, de erre kellene valami megoldás. Van valami ötlete valakinek? VAgy fejlesztőnek? Vagy mitévő legyek.
A fent említett készülékek: Samsung Galaxy S10, S9 és S7

Nagyon köszönöm a segítséget!!!!!!