Oldal: 1 / 1

Re: Androidos vetítő app méretezés

ElküldveCOLON pén. aug. 16, 2019 11:31 am
Szerző: afo
Kedves Barna,

én ugyan Linux-os diatar vezérlővel próbáltam (v12.2), de nekem működnek az alapvető szöveg átméretezési funkciók, pl. a betű méret, címsor elrejtés, behúzás mérete és a sor középre. A betű típus változtatás azonban egyenlőre hivatalosan sem működik, mert android alatt ezeknek a betűtípusoknak az elérése problematikus.

Vetítő gépnek egyenlőre biztosan a bevált ARM/androidos fejlesztés fog tovább folytatódni, így (szerintem) nincs értelme más megoldással próbálkozni. Vezérlőnek pedig ott van a már szintén mindenki számára elérhető intel alapú PC Windows és Linux támogatással.

afo

Androidos vetítő app méretezés

ElküldveCOLON szer. júl. 10, 2019 6:56 pm
Szerző: szbarna99
Kedves fejlesztő(k)!

Szeretném kérdezni, hogy nem tudnák-e beleimplementálni az Androidos vetítő appba a szöveg átméretzést? Mert próbáltam, de a kívetítés betűmérete, avagy alakja nem változik a Windows program átállításánál.

Mivel jelenleg egy újabb rendszert tervezek, ott még nincs vászon, ezért a falra vetítenénk ideiglenesen és beszereztem egy mini számítógépet (Orange Pi Pc plus) amin Android van.

Legjobb lehetőség egyenlőre az Android, de próbálkoztam ARM Linux-ra lefordítani a forráskódot sikertelenül (ha valaki az utóbbiban tudna segíteni azt megköszönném).

Remélem találnak megoldást a problémámra. :)
Köszönettel, Sz. Barna.