Androidos vetítő app méretezés

Akkor írjon ide, ha ötlete, javaslata van a program fejlesztésével kapcsolatban .
Akkor is irjon, ha úgy gondolja, hogy bármilyen formában (DTX készítés vagy lektorálás, eszközkészítés) akármilyen picit is segíteni tud a fejlesztőnek!
BUTTON_POST_REPLY
afo
HozzászólásokCOLON 44
CsatlakozottCOLON hétf. aug. 21, 2017 1:26 pm
Tartózkodási helyCOLON Budapest

Re: Androidos vetítő app méretezés

Hozzászólás Szerző: afo »

Kedves Barna,

én ugyan Linux-os diatar vezérlővel próbáltam (v12.2), de nekem működnek az alapvető szöveg átméretezési funkciók, pl. a betű méret, címsor elrejtés, behúzás mérete és a sor középre. A betű típus változtatás azonban egyenlőre hivatalosan sem működik, mert android alatt ezeknek a betűtípusoknak az elérése problematikus.

Vetítő gépnek egyenlőre biztosan a bevált ARM/androidos fejlesztés fog tovább folytatódni, így (szerintem) nincs értelme más megoldással próbálkozni. Vezérlőnek pedig ott van a már szintén mindenki számára elérhető intel alapú PC Windows és Linux támogatással.

afo
szbarna99
HozzászólásokCOLON 3
CsatlakozottCOLON kedd dec. 25, 2018 10:48 am

Androidos vetítő app méretezés

Hozzászólás Szerző: szbarna99 »

Kedves fejlesztő(k)!

Szeretném kérdezni, hogy nem tudnák-e beleimplementálni az Androidos vetítő appba a szöveg átméretzést? Mert próbáltam, de a kívetítés betűmérete, avagy alakja nem változik a Windows program átállításánál.

Mivel jelenleg egy újabb rendszert tervezek, ott még nincs vászon, ezért a falra vetítenénk ideiglenesen és beszereztem egy mini számítógépet (Orange Pi Pc plus) amin Android van.

Legjobb lehetőség egyenlőre az Android, de próbálkoztam ARM Linux-ra lefordítani a forráskódot sikertelenül (ha valaki az utóbbiban tudna segíteni azt megköszönném).

Remélem találnak megoldást a problémámra. :)
Köszönettel, Sz. Barna.
BUTTON_POST_REPLY

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: 8 valamint 0 vendég