Leírás az Android-alapú vetítés kiépítéséhez

(Csak olvasható) A fejlesztők ide írják a programmal kapcsolatos ujdonságokat.
Ha erre a fórumra feliratkozik, automatikus értesítést fog kapni, valahányszor megjelenik a program egy-egy újabb változata, vagy egy újabb diatár.
BUTTON_TOPIC_LOCKED
Hoze
Global admin
HozzászólásokCOLON 213
CsatlakozottCOLON pén. ápr. 30, 2010 6:45 pm
CONTACTCOLON

Leírás az Android-alapú vetítés kiépítéséhez

Hozzászólás Szerző: Hoze »

Kedves Érdeklődők!
  • Folyamatosan fejlődik az Android verzió, annak újdonságait a Letöltés/Android lapon lehet olvasni; amennyiben a Google Play áruházból lett telepítve az applikáció, a frissítés automatikus.
  • Ehhez kapcsolódóan afo nevű (és felmérhetetlenül sokat segítő) felhasználónk készített egy nagyon fontos leírást, amelyből nem csak arra vonatkozóan kapunk segítséget, hogyan célszerű összeállítani az android-alapú vetítést, hanem egyben javaslatot is tesz okosTV-k helyett egy pénztárca-takarékosabb megoldásra: "hagyományos TV" és egy android-alapú számítógép kombinációjára. Nagyon köszönjük, afo!
  • Közben már béta-verzióként letölthető a Windows-os Diatár új verziója (lásd Letöltések / Minden más). Ennek legfőbb újdonsága, hogy az androidos programhoz hasonlóan több IP-címet is meg lehet adni, így egyszerre akár négy kivetítőre is elküldhetjük az énekszövegeket.
    VIGYÁZAT! Ez béta-verzió, felderítetlen hibákat tartalmazhat, "éles" helyzetekben használni kockázatos!
Sok sikert a használathoz! Minden visszajelzést köszönettel veszünk!

Hozé
BUTTON_TOPIC_LOCKED

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: 3 valamint 0 vendég