Oldal: 1 / 1

Re: 12.0-3-as verzióhoz

ElküldveCOLON szomb. jan. 21, 2017 9:33 pm
Szerző: Hoze
Szűz Máriával vegyest! (Ez kedves öreg atyánknak volt a válasza a Dicsértessék... köszöntésre)
Kedves Tamás László,
köszönjük a felvetett javaslatokat, mind hasznos, megfontoljuk és lehetőség szerint beépítjük, csak kis időre lesz szükség a megvalósításig.
Szeretettel üdvözlöm: Hozé

12.0-3-as verzióhoz

ElküldveCOLON szer. jan. 18, 2017 12:25 pm
Szerző: tamlaci
Dicsértessék Jézus Krisztus!
Tamás László vagyok, Székelyudvarhely-Szombatfalván kántorkodom. Nagyon örülök a 12.0-3-as verziónak, mert a hittanórákon én is egyképernyős módban használom, és így nagyobb képet tudok vetíteni. A nehézségem az, hogy így nem tudom használni a numerikus billentyűzetet az énekszámok keresésére, csak ha kiteszem a Főablakot. Ha szabad javasolnom, kérném, hogy akkor is lehessen használni a numerikus billentyűzetet, amikor a „Főablak helyett menü” ikon be van kapcsolva.
Az is nagy segítség lenne, ha a keresőbe beírt szöveg (szám) egy idő után (kb. 5-10 másodperc) automatikusan törlődne, ez az egyszakaszos énekeknél (főleg introitus, communio, de van egy pár más ének is) okoz gondot, amikor szentmisén kell így kikeressem az aktuális éneket, csak azután tudok újabb keresést indítani mikor már kitöröltem a begépelt szöveget, számot (persze orgonálás közben).
Még volna egy utolsó kérésem, hogy a képernyőzárt lehessen használni billentyűkódokkal, így nem kellene az egeret használni.
Előre is köszönöm, és kísérje Isten áldása munkájukat, mert rendszeresen és sokat használjuk a programot.
Tamás László
Dicsértessék Jézus Krisztus!