Diatár telefonra

Ha gondja, baja, problémája van a programmal kapcsolatban, mindenek elött itt nézzen szét
BUTTON_POST_REPLY
Hoze
Global admin
HozzászólásokCOLON 213
CsatlakozottCOLON pén. ápr. 30, 2010 6:45 pm
CONTACTCOLON

Re: Diatár telefonra

Hozzászólás Szerző: Hoze »

Kedves László! (Mindörökké, ámen!) :)

Bizony, magunk is tisztában vagyunk vele, hogy egyre nagyobb teret hódít az Android, telefonon és tableten egyaránt, az igény is nő a használatra.

Mivel ez teljesen más rendszer, a programot egy-az-egyben nem lehet átültetni (a Lazarus rendszer - amiben a programot írtuk - sem támogatja ezt), teljesen nulláról újra kell készíteni a programot. Ez pedig hosszú idő, nagy munka.

:!: Álljon itt egy felhívás bárki számára, aki esetleg olvassa ezt a bejegyzést! Ha tud Androidot programozni, és érez kedvet/energiát a Diatár átírásához, mi minden segítséget és tanácsot megadunk hozzá!

Ettől függetlenül mi is kísérletezünk Androiddal, de időhiány miatt sokáig fog tartani a fejlesztés. Addig marad lehetőségként a Windows, esetleg Linux alapú program.

Szeretettel üdvözlöm: Hozé
tamlaci
HozzászólásokCOLON 2
CsatlakozottCOLON szer. márc. 09, 2011 12:36 pm

Diatár telefonra

Hozzászólás Szerző: tamlaci »

Dicsértessék Jézus Krisztus!

Tamás László vagyok, Székelyudvarhelyen kántorkodom és azt szeretném megkérdezni/megtudni, hogy lehetséges lehetne-e a Diatár programot androidos változatban is megalkotni.

Templomunkban már évek óta használjuk a programot gépről, nagyon nagy segítség a liturgiában, de most inkább az iskolai használatán gondoltam az androidos változatra. Ott még a régi diafényképes gépet használom, de már nem kapok hozza égőt, így a napjai meg vannak számlálva, ezért alternatívákon gondolkodom, és ebben kérném a fejlesztők segítségét!

Maradok továbbra is köszönettel és tisztelettel a program megvalósításáért!

Tamás László kántor
DJK!
BUTTON_POST_REPLY

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: 15 valamint 0 vendég