Még ebben a változatban sem sikerült tökéletesre javítani:-)
Áldott ünnepeket!
Nyolcadhangok a kottázóban
-
-
Re: Nyolcadhangok a kottázóban
Alakul
De még mindig van egy gerendás nyolcad a küldött példában.
De:
Spongyát rá!

De még mindig van egy gerendás nyolcad a küldött példában.
De:
Spongyát rá!
-
- Global admin
- Kapcsolat:
Szia,
köszönöm a példát, így már sikerült előidéznem. Egy beállítatlan változó okozott gondot. Természetesen gerendát CSAK akkor szabad a rendszernek generálnia, ha ezt jelzed. Nincs automatikus gerendázási opció. Javítottam, a 2. bétaverzióban ki lehet próbálni (Letöltések/minden más alatt).
Köszi a jelzést! Üdv: Hozé
köszönöm a példát, így már sikerült előidéznem. Egy beállítatlan változó okozott gondot. Természetesen gerendát CSAK akkor szabad a rendszernek generálnia, ha ezt jelzed. Nincs automatikus gerendázási opció. Javítottam, a 2. bétaverzióban ki lehet próbálni (Letöltések/minden más alatt).
Köszi a jelzést! Üdv: Hozé
-
Itt egy példa:
A diaeditorban zászlós nyolcadok jelennek meg, a a diatarban gerendás nyolcadok.
A diaeditorban zászlós nyolcadok jelennek meg, a a diatarban gerendás nyolcadok.
- Csatolmányok
-
- ps.zip
- (271 bájt) Letöltve 336 alkalommal.
-
- Global admin
- Kapcsolat:
Nem tudom reprodukálni a hibát... Rá kellene jönni, milyen körülmények között történik.cantor írta:Már megint valami bajom van![]()
A kottázóban zászlós nyolcadként felvitt hangok néha gerendás nyolcaddá változnak: hogy mitől nem tudok rájönni.
-
Nyolcadhangok a kottázóban
Már megint valami bajom van
A kottázóban zászlós nyolcadként felvitt hangok néha gerendás nyolcaddá változnak: hogy mitől nem tudok rájönni.