2013. Adventre

(Csak olvasható) A fejlesztők ide írják a programmal kapcsolatos ujdonságokat.
Ha erre a fórumra feliratkozik, automatikus értesítést fog kapni, valahányszor megjelenik a program egy-egy újabb változata, vagy egy újabb diatár.
BUTTON_TOPIC_LOCKED
Hoze
Global admin
HozzászólásokCOLON 213
CsatlakozottCOLON pén. ápr. 30, 2010 6:45 pm
CONTACTCOLON

2013. Adventre

Hozzászólás Szerző: Hoze »

Még csak béta tesztként tölthető le a következő verzió, mely remélhetőleg Karácsonyra végleges lesz. Legfőbb újdonsága egy új, az eddigiekkel párhuzamos megjelenítő ablak, amiben kottákat, fotókat, képeket lehet megjeleníteni a kántor részére. Gyakran így egyszerűbb az orgonista élete, főleg, amikor sok versszak (vagy versus) van a kotta alá írva.

Ez az ablak akár a vetített szöveg másolatát is képes megjeleníteni, s ezt így egy további képernyőre vagy projektorra kitehetjük. Volt már ilyen kérés, hogy a kétgépes vetítés mellett még egy további képernyőn a kápolnában vagy a karzaton ülők részére is legyen egy külön kép, amit az új ablak segítségével meg lehet oldani.

Sajó József máris készített hozzá egy sorozat zsoltár-kottát, az A és C év dallamai nagyon szép, igényes kivitelben, kétféle formátumban letölthetők. Mivel most hétvégén kezdődik az "A" év, ezért sietve – és hálás szívvel! – tesszük közzé.
BUTTON_TOPIC_LOCKED

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: 11 valamint 0 vendég