Oldal: 1 / 1

Re: Köszönöm!

Elküldve: szomb. jan. 10, 2015 10:39 am
Szerző: doub
Tisztelt készítők!

2014 adventjében nálunk is bevezettük, telepítettük, összeállítottuk és azóta használjuk a Diatár programot. Eddig meg vagyunk vele elégedve, jómagam még tanulom a trükkjeit, alkalmazási lehetőségeit. A jövőben tervezem énekek begépelését, és azt el is küldöm majd.
Egy régebbi laptopot szereztünk be, amivel egyelőre sajnos csak egy képernyős üzemmódra van lehetőség. A vetítést egy nagy képernyős televízióval és 30 méteres VGA kábellel oldjuk meg.
Nagyon szépen köszönjük eddig és a jövőben elvégzendő munkájukat!
Bablena Ferenc
kántor

Re: Örömhír - mi is bevezettük

Elküldve: kedd nov. 27, 2012 9:19 am
Szerző: harmat
Kedves Diatár Készítők!

Az Újlaki Sarlós Boldogasszony Plébánián (Budapest, II. ker, Bécsi út, Kolosy tér) a templomban most 2012. őszén bevezettük a Diatár program használatát mind az orgonás miséken, amikor a kántorunk kezeli a vetítést, mind a gitáros miséken, amikor valamelyik gitáros énekkaros kezeli a szoftvert. A vezérléshez, hogy ne kelljen mindig a teljes klaviatúrára figyelni, olcsó (2.000 Ft alatti) USB numerikus billentyűzetet csatlakoztattunk a laptophoz. A vetítés mindig két számítógéppel történik, /VEZERLO és /VETITO beállításokkal, a távoli vezérlő laptop wireless (drótnélküli) kapcsolaton át a beállított porton keresztül éri el a vetítő számítógépet és így a vetítőt. A wireless kapcsolat stabilitásáról már sok tapasztalatot gyűjtöttünk és kellően stabilnak találtuk.

Köszönjük a rendszert, egyszerűen erre volt szükségünk! AZ Úr áldása legyen Rajtatok!

Szeretettel,
Harmat Péter

Re: Örömhír-bevezettük!

Elküldve: vas. jan. 15, 2012 10:25 pm
Szerző: Hoze
Kedves Márti, köszönjük a visszajelzést, a Jóisten áldása legyen munkájukon és éneklésükön :) . Ha elkészül a hegykői ének-összeállítás, szívesen látjuk. Szeretettel üdvözlöm: Hozé

Örömhír-bevezettük!

Elküldve: hétf. jan. 09, 2012 6:36 pm
Szerző: Zsirainé Márti
Üdvözlet és köszönet a fejlesztőknek!
Hegykő község Szent Mihály templomában bevezettük a Diatar rendszert, terveziük a filiákon is a megvalósítást. Nagyon jól és problémamentesen működik a program, a hívek és a felhasználók örömére. Készül egy hegykői énekrend, amelyet ha publikus lesz rendelkezésetekre bocsátunk. Nagy hagyománya van nálunk az éneklésnek, sok népének terjedt el szájról-szájra,ezeket próbáljuk beilleszteni egy saját énektárba.
Köszönet még egyszer! Dicsérjük együtt az Urat!


Üdvözlettel: Zsirainé Márti

Köszönöm!

Elküldve: hétf. júl. 05, 2010 10:41 pm
Szerző: Hoze
Kedves Jancsi!
Sokak nevében köszönöm az új weblapot, rengeteget dolgoztál vele! Áldjon meg érte a Jóisten, hogy így segíted a rendszer fejlődését, sok-sok felhasználó örömére, a kántorok, atyák, hívek és közösségek növekedésére, Isten dicsőségére!
Üdv: Hozé