Köszönöm!

...bevezettük, újítottunk, megoldottuk...
Ha jelezni akarja mit és hogyan sikerült megvalósítani, ha kicsit "dicsekedni" :) akar a saját megvalósításukkal, annak itt a helye
BUTTON_POST_REPLY
doub
HozzászólásokCOLON 1
CsatlakozottCOLON szomb. jan. 10, 2015 10:33 am

Re: Köszönöm!

Hozzászólás Szerző: doub »

Tisztelt készítők!

2014 adventjében nálunk is bevezettük, telepítettük, összeállítottuk és azóta használjuk a Diatár programot. Eddig meg vagyunk vele elégedve, jómagam még tanulom a trükkjeit, alkalmazási lehetőségeit. A jövőben tervezem énekek begépelését, és azt el is küldöm majd.
Egy régebbi laptopot szereztünk be, amivel egyelőre sajnos csak egy képernyős üzemmódra van lehetőség. A vetítést egy nagy képernyős televízióval és 30 méteres VGA kábellel oldjuk meg.
Nagyon szépen köszönjük eddig és a jövőben elvégzendő munkájukat!
Bablena Ferenc
kántor
harmat
HozzászólásokCOLON 2
CsatlakozottCOLON kedd nov. 27, 2012 8:51 am

Re: Örömhír - mi is bevezettük

Hozzászólás Szerző: harmat »

Kedves Diatár Készítők!

Az Újlaki Sarlós Boldogasszony Plébánián (Budapest, II. ker, Bécsi út, Kolosy tér) a templomban most 2012. őszén bevezettük a Diatár program használatát mind az orgonás miséken, amikor a kántorunk kezeli a vetítést, mind a gitáros miséken, amikor valamelyik gitáros énekkaros kezeli a szoftvert. A vezérléshez, hogy ne kelljen mindig a teljes klaviatúrára figyelni, olcsó (2.000 Ft alatti) USB numerikus billentyűzetet csatlakoztattunk a laptophoz. A vetítés mindig két számítógéppel történik, /VEZERLO és /VETITO beállításokkal, a távoli vezérlő laptop wireless (drótnélküli) kapcsolaton át a beállított porton keresztül éri el a vetítő számítógépet és így a vetítőt. A wireless kapcsolat stabilitásáról már sok tapasztalatot gyűjtöttünk és kellően stabilnak találtuk.

Köszönjük a rendszert, egyszerűen erre volt szükségünk! AZ Úr áldása legyen Rajtatok!

Szeretettel,
Harmat Péter
Hoze
Global admin
HozzászólásokCOLON 213
CsatlakozottCOLON pén. ápr. 30, 2010 6:45 pm
CONTACTCOLON

Re: Örömhír-bevezettük!

Hozzászólás Szerző: Hoze »

Kedves Márti, köszönjük a visszajelzést, a Jóisten áldása legyen munkájukon és éneklésükön :) . Ha elkészül a hegykői ének-összeállítás, szívesen látjuk. Szeretettel üdvözlöm: Hozé
Zsirainé Márti
HozzászólásokCOLON 1
CsatlakozottCOLON hétf. jan. 09, 2012 6:24 pm

Örömhír-bevezettük!

Hozzászólás Szerző: Zsirainé Márti »

Üdvözlet és köszönet a fejlesztőknek!
Hegykő község Szent Mihály templomában bevezettük a Diatar rendszert, terveziük a filiákon is a megvalósítást. Nagyon jól és problémamentesen működik a program, a hívek és a felhasználók örömére. Készül egy hegykői énekrend, amelyet ha publikus lesz rendelkezésetekre bocsátunk. Nagy hagyománya van nálunk az éneklésnek, sok népének terjedt el szájról-szájra,ezeket próbáljuk beilleszteni egy saját énektárba.
Köszönet még egyszer! Dicsérjük együtt az Urat!


Üdvözlettel: Zsirainé Márti
Hoze
Global admin
HozzászólásokCOLON 213
CsatlakozottCOLON pén. ápr. 30, 2010 6:45 pm
CONTACTCOLON

Köszönöm!

Hozzászólás Szerző: Hoze »

Kedves Jancsi!
Sokak nevében köszönöm az új weblapot, rengeteget dolgoztál vele! Áldjon meg érte a Jóisten, hogy így segíted a rendszer fejlődését, sok-sok felhasználó örömére, a kántorok, atyák, hívek és közösségek növekedésére, Isten dicsőségére!
Üdv: Hozé
BUTTON_POST_REPLY

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: 5 valamint 0 vendég