Flutter-alapú új fejlesztés
-
cantor
Re: Flutter-alapú új fejlesztés
Ötleteket nem tudom, hol lehetne megírni:
Esetleg ha énekszámra is lehetne keresni, mert a lista sokkal hosszabb, mint a régi diatárban.
A versszakszám mellett el is férne a kereső mező.
Esetleg ha énekszámra is lehetne keresni, mert a lista sokkal hosszabb, mint a régi diatárban.
A versszakszám mellett el is férne a kereső mező.
-
cantor
tökéletes minden, a sebesség még régi gépeken is óriásit javult, eddig hibát nem talaltam, óriási pacsi
illetve szepseghiba:
ha dialista nézetben lépünk ki, de nincs dia a gépen, akkor kilépés utáni visszalepeskor az szvu 1/1 versszak jön vissza, de nem látható a kotetlista
illetve szepseghiba:
ha dialista nézetben lépünk ki, de nincs dia a gépen, akkor kilépés utáni visszalepeskor az szvu 1/1 versszak jön vissza, de nem látható a kotetlista
-
Hoze
- Global admin
- Kapcsolat:
Sziasztok,
most már nem bétateszt, hanem "rendes" Android applikáció lett: v9.1 (build 108). Egyelőre a "közvetlen letöltés", mert a Google áruházba most töltöm fel, az nagyjából holnapra megy át a hivatalos teszteken és lesz elérhető. Azért új verzió, mert a szokásos mennyiségű hibajavítás mellett új funkciók vannak:
Új fejlesztés a "Dialista" és a "Kötetek" nézet. Előbbi a desktop (Win/Linux) verziók hagyományos listás megjelenítése, utóbbi inkább a "teljes listák" nézetnek felel meg. A saját dialistába bekerült az első sor szövegének megjelenítése is (szintén a desktop program mintájára).
Így haladunk tovább fokozatosan...
Kérlek, továbbra is nézzétek, teszteljétek, írjatok!
Köszönöm: Hozé
most már nem bétateszt, hanem "rendes" Android applikáció lett: v9.1 (build 108). Egyelőre a "közvetlen letöltés", mert a Google áruházba most töltöm fel, az nagyjából holnapra megy át a hivatalos teszteken és lesz elérhető. Azért új verzió, mert a szokásos mennyiségű hibajavítás mellett új funkciók vannak:
- felgyorsult a kirajzolás
- a kiemelés is jól végigmegy
- visszakerült a léptetés animáció
- fel-le söpréskor ének vissza/előre
- a jobboldali hálózat ikonok koppinthatóak
- új "Dialista" nézet került be
- méretezés hibák javítva
Új fejlesztés a "Dialista" és a "Kötetek" nézet. Előbbi a desktop (Win/Linux) verziók hagyományos listás megjelenítése, utóbbi inkább a "teljes listák" nézetnek felel meg. A saját dialistába bekerült az első sor szövegének megjelenítése is (szintén a desktop program mintájára).
Így haladunk tovább fokozatosan...
Kérlek, továbbra is nézzétek, teszteljétek, írjatok!
Köszönöm: Hozé
-
cantor
megy az fel is-le isgrofur írta: csüt. júl. 02, 2026 4:25 pm Ok, ok, az SZVU 2-es éneknél tényleg nem jó...
A felfelé gesztus valóban megy, csak eddig nem elég határozottan próbáltam, de a lefelé húzás - nálam - nem csinál semmit.![]()
-
grofur
Ok, ok, az SZVU 2-es éneknél tényleg nem jó... 
A felfelé gesztus valóban megy, csak eddig nem elég határozottan próbáltam, de a lefelé húzás - nálam - nem csinál semmit.
A felfelé gesztus valóban megy, csak eddig nem elég határozottan próbáltam, de a lefelé húzás - nálam - nem csinál semmit.
-
cantor
grofur írta: kedd jún. 30, 2026 9:04 pm Nálam minden tökéletesen működik, a rendszerműveletek is, a lapozások is.
Viszont a tördelés nálam sem tökéletes. Most már a kottával rendelkező szövegek (Éneklő Egyház stb.) kotta megjelenítés nélkül jó tördeléssel jelennek meg, de kottával együtt kilógnak a képről (pl. ÉEH677)
A szókiemelés nálam sem megy végig hosszabb szövegek esetén.
A betűmérettel nálam nem változik a program sebessége.
A kezelhetőség tökéletes, esetleg javasolnék egy plusz gesztust, ahogy balra-jobbra diát lép, fel-le léphetne egész éneket, mint a dupla nyíl hatására.
"a lapozások is."
Állj a SzVU 2/5-re és nyomd meg a balra kettős nyílat
fel-le gesztusra lapozás van jelenleg
-
grofur
Nálam minden tökéletesen működik, a rendszerműveletek is, a lapozások is.
Viszont a tördelés nálam sem tökéletes. Most már a kottával rendelkező szövegek (Éneklő Egyház stb.) kotta megjelenítés nélkül jó tördeléssel jelennek meg, de kottával együtt kilógnak a képről (pl. ÉEH677)
A kezelhetőség tökéletes, esetleg javasolnék egy plusz gesztust, ahogy balra-jobbra diát lép, fel-le léphetne egész éneket, mint a dupla nyíl hatására.
-
cantor
1. A rendszer műveletekre nem lehet kattintani (kivéve Kilépés, de az se lép ki, csak "tálcára teszi")
ill. a program leállítás működik, a távoli gép leállításhoz valszínűleg rootolt gép kell, ma megnézem
MEGNÉZTEM, ROOTOLT GÉPEN MŰKÖDNEK A LEÁLLÍTÁSOK.
2. A szöveg még sok helyen kilóg ÉE 2/3, 2/4 stb. Betűméret csökkentéssel javul a helyzet.
3. A balra lapozás gomb nagyjából jó, de a 2-es ének belső versszakán állva, megnyomás után az 1/1-re ugrik vissza.
4. Észrevettem egy furcsa dolgot a sebességgel kapcsolatban. A program telepítés után 70-es betűmérettel telepítődik. Ha ezt megnövelem 100 vagy 128-asra a program iszonyúan lelassul. És ilyenkor a letöltés vagy beállítás gombra kattintva az is lelassul.
Ezzel szemben lecsökkentve 40-esre vagy 24-esre a sebesség durván megjavul. Normális ez?
5. A szókiemelés még mindig nem megy végig a versszakon.
ill. a program leállítás működik, a távoli gép leállításhoz valszínűleg rootolt gép kell, ma megnézem
MEGNÉZTEM, ROOTOLT GÉPEN MŰKÖDNEK A LEÁLLÍTÁSOK.
2. A szöveg még sok helyen kilóg ÉE 2/3, 2/4 stb. Betűméret csökkentéssel javul a helyzet.
3. A balra lapozás gomb nagyjából jó, de a 2-es ének belső versszakán állva, megnyomás után az 1/1-re ugrik vissza.
4. Észrevettem egy furcsa dolgot a sebességgel kapcsolatban. A program telepítés után 70-es betűmérettel telepítődik. Ha ezt megnövelem 100 vagy 128-asra a program iszonyúan lelassul. És ilyenkor a letöltés vagy beállítás gombra kattintva az is lelassul.
Ezzel szemben lecsökkentve 40-esre vagy 24-esre a sebesség durván megjavul. Normális ez?
5. A szókiemelés még mindig nem megy végig a versszakon.
A hozzászólást 4 alkalommal szerkesztették, utoljára cantor pén. júl. 03, 2026 6:24 am-kor.
-
Hoze
- Global admin
- Kapcsolat:
Sziasztok,
az e heti termés eredménye a b107 build - ez most csak a weblapon a béta-teszteknél érhető el, mert nem sikerült mindent javítani, amit írtatok. Ezeken dolgoztam:
az e heti termés eredménye a b107 build - ez most csak a weblapon a béta-teszteknél érhető el, mert nem sikerült mindent javítani, amit írtatok. Ezeken dolgoztam:
- okosTV támogatás (ez még az áruházi feltöltéshez kellett)
- triola/pentola javítva
- első dia betöltése induláskor (nem volt összhangban a "kötet" lista feliratával)
- beállításokban TCP működésének kiírása
- internet kapcsolat felesleges újraindításának elkerülése
- fájl/könyvtár megadásból töröltem a másolás ikont, az felesleges
- "Zsolozsma:..." felirat a "kötet" listában
- DiaVetito-ben a távoli kikapcsolást / leállítást külön kapcsolóval kell engedélyezni - ez csak automata vetítőknél kell, normál felhasználónál nem szabad hagyni
- Ezt a távoli leállítást mind a DiaVetitoben, mind a Diatárban meg kellett javítani - most már megy. Jelzem a gép leállítása Androidon és iOS alatt is tiltott művelet, várhatóan ezen nem lehet segíteni!
- Internet leálláskor üres üzenet kerül kiküldésre, ezt a vetítő mostantól törlésként értelmezi, hogy újrainduláskor ne jöjjön vissza a korábbi utolsó dia
- valamennyi gyorsulást is sikerült elérni, de még nem az igazi...
-
bodnarlajostibor
- Kapcsolat:
Frissült a Play áruházból automatikusan.
De látom, hogy le lehet tölteni az apk-t.