Kép beszúrása énekdiák közé
-
- HozzászólásokCOLON 2
- CsatlakozottCOLON hétf. dec. 16, 2024 3:36 pm
Re: Kép beszúrása énekdiák közé
Nagyon szépen köszönöm!
Márton

-
- Global admin
- HozzászólásokCOLON 228
- CsatlakozottCOLON pén. ápr. 30, 2010 6:45 pm
- CONTACTCOLON
Mostanra sikerült egy megoldást találnom a képek DIA listába mentésére. Az ok az, hogy Android 11-en csak egyedi engedéllyel nyithatók meg a közös tárban levő képek. Emiatt meg kellett változtatnom a korábbi tallózás és betöltés módját.
Az új javítás hamarosan elérhető lesz a Google Áruházban.
Üdv: Hozé
Az új javítás hamarosan elérhető lesz a Google Áruházban.
Üdv: Hozé
-
- Global admin
- HozzászólásokCOLON 228
- CsatlakozottCOLON pén. ápr. 30, 2010 6:45 pm
- CONTACTCOLON
Kedves Márton,
nekem a Samsung S8+ készüléken (Android 10) működik a beszúrás; de afo barátom is jelezte, hogy neki A15-ön nem megy; egy A22-n is kipróbáltam (Android 11), ott se. Úgy tűnik, hogy régi Android verzión még megy, újabb op.rendszer már nem teszi lehetővé.
Sajnos a Google ellehetetleníti a külső fájlokhoz való hozzáférést, ezért fokozatosan ki kell váltanom ezt a fájlkezelő ablakot egy olyan stílusú rendszerhívással, mint a Betöltésé.
Türelmet kérek addig is.
Kösz: Hozé
nekem a Samsung S8+ készüléken (Android 10) működik a beszúrás; de afo barátom is jelezte, hogy neki A15-ön nem megy; egy A22-n is kipróbáltam (Android 11), ott se. Úgy tűnik, hogy régi Android verzión még megy, újabb op.rendszer már nem teszi lehetővé.
Sajnos a Google ellehetetleníti a külső fájlokhoz való hozzáférést, ezért fokozatosan ki kell váltanom ezt a fájlkezelő ablakot egy olyan stílusú rendszerhívással, mint a Betöltésé.
Türelmet kérek addig is.
Kösz: Hozé
-
- HozzászólásokCOLON 2
- CsatlakozottCOLON hétf. dec. 16, 2024 3:36 pm
Kép beszúrása énekdiák közé
Kedves Fejlesztők!
Először is nagyon köszönjük munkájukat. Az elmúlt időszakban az egerbocsi és egerbaktai templomokban építettünk ki TV-vel kombinált Androidos-tabletes rendszert, nagyon jól működik.
Kérdésként az merült föl bennem, hogy hogyan tudok képet betenni 1-1 énekes dia közé. Ugyan van az énekrend szerkesztésénél egy "Kép" lehetőség, de nem ismer fel az eszközön egyetlen képfájlt sem, így semmit nem tudok betölteni. Lehet, hogy ez csak az androidos verziónál okoz problémát?
Köszönettel,
Pál Márton
Először is nagyon köszönjük munkájukat. Az elmúlt időszakban az egerbocsi és egerbaktai templomokban építettünk ki TV-vel kombinált Androidos-tabletes rendszert, nagyon jól működik.
Kérdésként az merült föl bennem, hogy hogyan tudok képet betenni 1-1 énekes dia közé. Ugyan van az énekrend szerkesztésénél egy "Kép" lehetőség, de nem ismer fel az eszközön egyetlen képfájlt sem, így semmit nem tudok betölteni. Lehet, hogy ez csak az androidos verziónál okoz problémát?
Köszönettel,
Pál Márton