Feltettem egy új Android verziót (a honlapról már elérhető, az Áruházban pár nap kötelező ellenőrzés után teszi közzé a Google). Mostantól a közös könyvtár megszűnik, hanem a Beállítások/Program menüpont ablakában kell importálni a saját DTXet.
Terveim szerint később teljes "énektár menedzser" kerülhet a programba, amivel törölhető is egy feleslegessé vált kötet.
Közben — Elek Lászlónak hála — felkerült minden forrás a githubra, szóval akár azt a saját énektárat fel lehet vinni a közösbe, ha olyan; akár a fejlesztésben lehetne/kellene segíteni!!!
Köszönöm: Hozé
Saját diatar nem működik
-
- Global admin
- HozzászólásokCOLON 224
- CsatlakozottCOLON pén. ápr. 30, 2010 6:45 pm
- CONTACTCOLON
-
- HozzászólásokCOLON 131
- CsatlakozottCOLON szer. máj. 29, 2013 8:47 am
Re: Saját diatar nem működik
Félig OFF
Meg vagyok áldva ezzel a mobillal.
Eddig a számítógépről bluetooth-szal mozgattam át a dtx és dia fájlokat. Most ezt nem engedi.
doc, zip, jpg stb megy
Úgyhogy összezippelem és úgy küldöm át bluetooth-szal.
Meg vagyok áldva ezzel a mobillal.
Eddig a számítógépről bluetooth-szal mozgattam át a dtx és dia fájlokat. Most ezt nem engedi.
doc, zip, jpg stb megy
Úgyhogy összezippelem és úgy küldöm át bluetooth-szal.
-
- HozzászólásokCOLON 131
1. Egyszer már elküldtem valakinek kb. egy évvel ezelőtt.
2. Azóta már több száz javítást végeztem benne és még mindig lesz javítani való, így ezt heti szinten kellene elküldenem Hozénak.
A javításig marad a kölcsön mobil/tablet.
2. Azóta már több száz javítást végeztem benne és még mindig lesz javítani való, így ezt heti szinten kellene elküldenem Hozénak.
A javításig marad a kölcsön mobil/tablet.
-
- HozzászólásokCOLON 44
- CsatlakozottCOLON hétf. aug. 21, 2017 1:26 pm
- Tartózkodási helyCOLON Budapest
Szia,
megoldás lehet a problémára - feltéve, hogy Te közzé akarod tenni a saját énekeskönyvedet, - hogy elküldöd a .dtx fájlt Hozénak, aki beteszi azt a 'hivatalos' Diatár .dtx-ek közé és egy Diatár frissítés részeként feltölti a GooglePlay-be. Ezek után már - mint a Diatár részét - a telefonod a Diatár frissítésekor le fogja tölteni és a megfelelő helyre tudja majd rakni.
Persze ez csak a technikai megoldás. Azt, hogy ez az énekeskönyv megfelel-e annak, hogy közzé lehessen tenni mint egy 'hivatalosat', azt a Hozéval kell megbeszélned!
afo
megoldás lehet a problémára - feltéve, hogy Te közzé akarod tenni a saját énekeskönyvedet, - hogy elküldöd a .dtx fájlt Hozénak, aki beteszi azt a 'hivatalos' Diatár .dtx-ek közé és egy Diatár frissítés részeként feltölti a GooglePlay-be. Ezek után már - mint a Diatár részét - a telefonod a Diatár frissítésekor le fogja tölteni és a megfelelő helyre tudja majd rakni.
Persze ez csak a technikai megoldás. Azt, hogy ez az énekeskönyv megfelel-e annak, hogy közzé lehessen tenni mint egy 'hivatalosat', azt a Hozéval kell megbeszélned!
afo
-
- HozzászólásokCOLON 131
Köszönöm, várom sürgős segítségedet, mert addig nem tudom használni az új mobillal a rendszert.
Előre is köszönöm.
(A furcsa az, hogy háttérképet tudok beállítani ez még OK, de .dia-t is be tudok olvasni, pedig ahhoz nem férhetne hozzá. Csak pont a legfontosabbat, a dtx-et nem látja)
Előre is köszönöm.
(A furcsa az, hogy háttérképet tudok beállítani ez még OK, de .dia-t is be tudok olvasni, pedig ahhoz nem férhetne hozzá. Csak pont a legfontosabbat, a dtx-et nem látja)
-
- Global admin
- HozzászólásokCOLON 224
- CsatlakozottCOLON pén. ápr. 30, 2010 6:45 pm
- CONTACTCOLON
Sajnos úgy tűnik, az új Android verziókon a közös könyvtárakat nem engedi látni az op.rendszer, további fejlesztés, más megoldás fog kelleni (pl. importálni a saját DTXeket).
-
- HozzászólásokCOLON 131
Saját diatar nem működik
Új mobilt kaptam ma és a diatarban a saját dtx-ek nem működnek. (nem tölti be őket)
A könyvtár be van állítva, a dtx a helyén van.
Redmi note 11 pro, android13.
Kíváncsiságból megneztem a fiam mobiljan, ott sem működik.
Huawei p40 lite, android 10
A könyvtár be van állítva, a dtx a helyén van.
Redmi note 11 pro, android13.
Kíváncsiságból megneztem a fiam mobiljan, ott sem működik.
Huawei p40 lite, android 10