Keresőablak hiba
-
cantor
Re: Keresőablak hiba
mea culpa, működik
így jár az, aki egész nap diatár-ral foglalkozik, már ott is hibát lát, ahol nincs
így jár az, aki egész nap diatár-ral foglalkozik, már ott is hibát lát, ahol nincs
-
Hoze
- Global admin
- Kapcsolat:
Nehéz kérdés, mert nálam Windows alatt megjelenik a cursor... Tehát:
1. megnyitom a kereső ablakot, rögtön a szövegmezőben villog a kurzor
2. beírom a szöveget
3. ENTERt ütök, vagy Alt+K (Keress!) vagy a [Keress!] gombra kattintok
4. a jobboldali lista feltöltődik
5. itt a lényeg: most a jobboldali lista az aktív, tudok fel/le nyilakkal lépkedni, Alt+M vagy [Megjelenítés] gombra katt vagy a lista sorára duplakatt az adott éneket előkeresi, Alt+L vagy ENTER vagy [Listába] gomb kigyűjti a megtalált énekeket.
6. ha hozzá módosítani akarok a keresendő szövegen, akkor Alt+F vagy TAB gomb (többszöri nyomkodása) vagy belekattintás a szövegmezőbe - mindegyik működik és mindegyik után megjelenik a kurzor is.
Szóval nem tudom, hogyan kéne megjavítani...
Windows 10 a verzió.
1. megnyitom a kereső ablakot, rögtön a szövegmezőben villog a kurzor
2. beírom a szöveget
3. ENTERt ütök, vagy Alt+K (Keress!) vagy a [Keress!] gombra kattintok
4. a jobboldali lista feltöltődik
5. itt a lényeg: most a jobboldali lista az aktív, tudok fel/le nyilakkal lépkedni, Alt+M vagy [Megjelenítés] gombra katt vagy a lista sorára duplakatt az adott éneket előkeresi, Alt+L vagy ENTER vagy [Listába] gomb kigyűjti a megtalált énekeket.
6. ha hozzá módosítani akarok a keresendő szövegen, akkor Alt+F vagy TAB gomb (többszöri nyomkodása) vagy belekattintás a szövegmezőbe - mindegyik működik és mindegyik után megjelenik a kurzor is.
Szóval nem tudom, hogyan kéne megjavítani...
Windows 10 a verzió.
-
cantor
afo írta: pén. jan. 09, 2026 3:54 pm Egyszerűen oda kell klikkelni az egérrel, ahol javítani akarsz. Nekem legalábbis a mostani 13.1-es verziónál Linux alatt ez szépen működik. Vagy nem jól értem a problémát?
afo
de, jól érted, windows alatt nem működik
-
afo
Egyszerűen oda kell klikkelni az egérrel, ahol javítani akarsz. Nekem legalábbis a mostani 13.1-es verziónál Linux alatt ez szépen működik. Vagy nem jól értem a problémát?
afo
afo
-
cantor
Elkezdtem visszaolvasni:
ez azóta sem javítódott ki:(
ez azóta sem javítódott ki:(
-
cantor
Ezt már én is észrevettem hónapokkal ezelőtt, de belenyugodtam, hogy ennek így kell működnie.
Valóban így kell működnie, teszem fel a kérdést?
Valóban így kell működnie, teszem fel a kérdést?
-
plaszlo
Keresőablak hiba
Énekrend módosításakor a keresőgombra kattintva megjelenik a keresőablak. A kereső mezőbe beírva a keresett szöveget, és megnyomva a kereső gombot, megjelennek a találatok. Ha ezután javítani akarom a keresett szöveget, a kereső mezőben nem jelenik meg a kurzor, így nehéz javítani a szöveget.
A "Kezdjük újra!" gombot megnyomva az üres kereső mezőben ismét megjelenik a kurzor.
Lehetséges ezt javítani?
A "Kezdjük újra!" gombot megnyomva az üres kereső mezőben ismét megjelenik a kurzor.
Lehetséges ezt javítani?