Nagy képernyős LCD tv "elrejtése"

Projektor? OkosTV? Vászon? Monitor és hosszú kábel? ... Hova tegyük? Milyen típust? Mekkorát? Mire vigyázzunk? ... Javaslatok, ötletek, vélemények, tapasztalatok, kérdések megosztása a vetítés/megjelenítés témakörében.
BUTTON_POST_REPLY
Hoze
Global admin
HozzászólásokCOLON 213
CsatlakozottCOLON pén. ápr. 30, 2010 6:45 pm
CONTACTCOLON

Nagy képernyős LCD tv "elrejtése"

Hozzászólás Szerző: Hoze »

A mátyásföldi templomban sokáig vászon és projektor volt. Ahogyan afo is írta, a vászon kerete és a projektor látványa nem túl előnyös... A projektor az első pad szélén volt egy hosszú pózna tetején (ami ráadásul azt okozta, hogy ha mozogtak a padban, akkor imbolygott a kép). A vászon viszont egy olyan, kovácsolt vas keretbe volt feszítve, ami stílusában illeszkedett a templom hangulatához. A régi megoldásról van fenn a weblapon egy ismertető: az első az Ismertetők között.

Néhány éve azonban egy modernebb megoldást valósítottak meg ezermester lelkek (előbb-utóbb erről is készül majd ismertető). Most csak arra szeretném felhívni a figyelmet, hogyan tudtuk a hatalmas, szénfekete téglalapot elrejteni a templomban. Úgy, hogy az oszlopnak, amin a monitor van, lefotóztam a mintázatát, és azt vetítjük ki háttérnek. Még a színárnyalatokon és a kivágáson kell majd igazítani, de az alábbi képen látható, hogy így is jól beleolvad a környezetbe a képernyő.

Kép Kép
BUTTON_POST_REPLY

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: 0 valamint 0 vendég