file kezelés

Ha gondja, baja, problémája van a programmal kapcsolatban, mindenek elött itt nézzen szét
Somlai
HozzászólásokCOLON 2
CsatlakozottCOLON szer. feb. 21, 2018 4:49 pm

Re: file kezelés

Hozzászólás Szerző: Somlai »

Én is ugyan ezt a problémát tapasztaltam. Új laptopra Win 10, minden előírás szerint. Nálam 16 másodperc a betöltési idő a hang megjelenésig, aztán szakadozik a lejátszás. Visszatöltöttem a régi működő verziót és frissítettem. Ugyanez a jelenség van, nem használható a program valamiért. Először az Avast nem engedte letölteni az 12.1-et. Kényszer futtatással sikerült letölteni, kibontani, de nem működik jól. Egy nap múlva jött az Avast-tól az értesítés, hogy nincs probléma a Diatar programmal. (ezt nem is kétlem). Szóval: bocsánat a régi verziótól és majd lesz valami.
grofur
HozzászólásokCOLON 16
CsatlakozottCOLON szer. feb. 21, 2018 2:18 pm

file kezelés

Hozzászólás Szerző: grofur »

Kedves Fejlesztők!

Az a gondom, hogy egy új telepítésű Diatár egy új laptopon nagyon-nagyon lassan nyitja meg az énektárakat tartalmazó mappát. Tényleg nagyon lassan... majdnem fél perc kell minden esetben, ha a Betölt, vagy a Ment funkciókat, esetleg +Képfájl funkciót használom, szóval mindig, ha a lemezhez akar hozzáférni. A laptop ugyan celeron, de ssd-vel, 4GByte ram, Windows 10, az énektárak, egyéb képek stb. pedig az ajánlott helyen, a Dokumentumok mappában vannak.
Más programnak (file kezelők, Office stb.) nincs ilyen gondja. Már próbáltam Rendszergazdai jogokat adni, kompatibilis módban (Windows 7) futtatni, de érdemi segítséget ez nem jelentett. A most aktuális 12.1 verziót használom. Próbáltam egy asztali gépen is, az eredmény ugyanez...

Minden ötletet szívesen fogadnék.

Köszönettel:

Almásy András
BUTTON_POST_REPLY

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: 0 valamint 0 vendég