megjelenítési gondok
-
- HozzászólásokCOLON 3
- CsatlakozottCOLON kedd nov. 08, 2016 6:55 pm
Re: megjelenítési gondok
Segítséget szeretnék kérni
Van egy Benq mx717 projektor van rajta LAN port beállítottam az ip címet be is jön a böngészőbe az irányító felület csak azt nem tudom hogyan lehet rajta megjelenítem a képet.
Vagy ez a modell nem alkalmas a hálózaton való vetítésre?
Van egy Benq mx717 projektor van rajta LAN port beállítottam az ip címet be is jön a böngészőbe az irányító felület csak azt nem tudom hogyan lehet rajta megjelenítem a képet.
Vagy ez a modell nem alkalmas a hálózaton való vetítésre?
-
- HozzászólásokCOLON 131
- CsatlakozottCOLON szer. máj. 29, 2013 8:47 am
Sikerült már valakinek beizzítania az EasyMp szoftvert win7 vagy win 8 alatt???
-
- Global admin
- HozzászólásokCOLON 224
- CsatlakozottCOLON pén. ápr. 30, 2010 6:45 pm
- CONTACTCOLON
Kedves Gergely, nagyon köszönjük, örömmel feltesszük (elnézést, valami hiba miatt nem érkezett meg az értesítés a hozzászólásról)! Az info@diatar.eu email-címen meg tudjuk beszélni a részleteket. Üdv: HozéOttGergely írtaCOLONAmennyiben az Adminisztrátorok engedélyezik ezt a lehetőséget, akkor elküldeném az ő részükre, hogy feltehessék ide a honlapra valamilyen úton.
Tisztelettel: Gergely
-
- HozzászólásokCOLON 5
- CsatlakozottCOLON szomb. jún. 02, 2012 4:07 pm
Kedves Anita!steiner76 írtaCOLONHasonló Gondokkal küzdünk mi is! Egyszerüen nem tudjuk eltüntetni a szerkesztő ablakot. Le kicsinyitjük, de elég zavaró. Valaki azt mondta, hogy a scroll lock billentyű eltünteti, de az új laptopokon nincs ilyen billentyű. Mi helyettesíti ezt? Nálunk nem csak a vásznon de a monitoron is ott van. BenQ márkájú a projektor.
Várom válaszotokat!
Tisztelettel: Anita
Ezzel a problémával én is találkoztam már, főleg a Lenovo és Packard Bell notebook-oknál jön elő ez a jelenség. Kedves informatikus öcsém készített egy egyszerű alkalmazást, amit csak meg kell nyitni, és - az én kérésemre - az F12 gomb használatával (mivel az biztosan van minden gépen) lett helyettesítve a Scroll Lock billentyű.
Amennyiben az Adminisztrátorok engedélyezik ezt a lehetőséget, akkor elküldeném az ő részükre, hogy feltehessék ide a honlapra valamilyen úton.
Tisztelettel: Gergely
-
- HozzászólásokCOLON 1
- CsatlakozottCOLON csüt. jún. 26, 2014 2:14 pm
Hasonló Gondokkal küzdünk mi is! Egyszerüen nem tudjuk eltüntetni a szerkesztő ablakot. Le kicsinyitjük, de elég zavaró. Valaki azt mondta, hogy a scroll lock billentyű eltünteti, de az új laptopokon nincs ilyen billentyű. Mi helyettesíti ezt? Nálunk nem csak a vásznon de a monitoron is ott van. BenQ márkájú a projektor.
Várom válaszotokat!
Várom válaszotokat!
-
- Global admin
- HozzászólásokCOLON 224
- CONTACTCOLON
Re: Megjelenítési kérdés két gép esetén
Annak idején, a TCP/IP fejlesztésekor ki lett próbálva, de most gyorsan újra elindítottam két gépen (a vezérlő VirtualBox alatt futó Ubuntun volt), hibátlanul megy. Úgyhogy van reményharmat írtaCOLONLehet-e, hogy a /VEZERLO beállítású gépen Windows fusson, a másik /VETITO beállítású gépen pedig Linux, azonos szoftver verzió mellett, kifejezetten TCP/IP kapcsolattal?
Fejlesztő csapatban dolgozva tudom, hogy néha gond van a Windows - Linux TCP/IP kapcsolattal, ezért kérdem. Ki van-e próbálva ez?
-
- HozzászólásokCOLON 2
- CsatlakozottCOLON kedd nov. 27, 2012 8:51 am
Megjelenítési kérdés két gép esetén
A Bp. Újlaki Sarlós Boldogasszony Plébánián már jó ideje használjuk két számítógéppel, az egyik egy laptop /VEZERLO üzemmódban, a másik egy kis gép /VETITO beállítással, ez utóbbi csatlakozik a vetítőhöz. Ez kellően stabilan működik wireless-en is, TCP/IP kapcsolaton át. Eddig mindkét (erősen használt) gépen Windows futott. Most kicsit fejlesztenénk rajtuk, ezért kérdezem:
Lehet-e, hogy a /VEZERLO beállítású gépen Windows fusson, a másik /VETITO beállítású gépen pedig Linux, azonos szoftver verzió mellett, kifejezetten TCP/IP kapcsolattal?
Fejlesztő csapatban dolgozva tudom, hogy néha gond van a Windows - Linux TCP/IP kapcsolattal, ezért kérdem. Ki van-e próbálva ez?
Lehet-e, hogy a /VEZERLO beállítású gépen Windows fusson, a másik /VETITO beállítású gépen pedig Linux, azonos szoftver verzió mellett, kifejezetten TCP/IP kapcsolattal?
-
- Global admin
- HozzászólásokCOLON 224
- CONTACTCOLON
Kedves ffuulloopp (T.László) , megpróbáltam letölteni a programot, de a)nem töltődött le, b)mikor végül lejött, nem indult el (úgy tűnik, egy önkicsomagoló exe...).ffuulloopp írtaCOLONWMme55e_basic (Wireless manager) program
Probléma: mindkét képernyőn ugyanaz látszik, vagyis a Diatár bal ablakát a vásznon nem lehet eltüntetni.
A leírás és a FAQ rész azt írja, hogy Win7 alatt rögzítve van a vetíthető kép (bár ott is secondary display-t emleget), de ezek szerint XP alatt ilyen probléma nincs. Ki kellene próbálni az itt a fórumon "GYIK hálózati projektorokról" részben leírtakat a másodlagos képernyő bekapcsolásáról, illetve esetleg cseréjéről. Ha van ehhez a WMme55e programhoz leírás, abban is talán van valami (ha elküldöd email-en, én is megnézem szívesen).
Üdv: Hozé
-
- Global admin
- HozzászólásokCOLON 224
- CONTACTCOLON
Szia Zsolt, ez nagyon szomorú fejlemény... Nem fogadom el végállapotnak, kell hogy legyen megoldás! Az Epson azt írta, XP alatt működik a többképernyős megoldás (a beállítások is engedik, csak projektor nélkül nem tudom kipróbálni). Privát üzenetben elküldöm az Epson levelét, arra rácsatlakozva meg kellene írni nekik, hogy mi a jelenség XP alatt, oldják meg, ha szerintük működik!Monostori Zsolt írtaCOLONÚgy néz ki, hogy a windows nem kezeli ténylegesen második monitorként a wifis projectort annak ellenére sem,hogy valójában felismeri és minden szükséges beállítást sikerült végrehajtani. Egyenlőre azt találtuk ki, hogy konvertáljuk az énekeket.pps formátumba amíg nem találunk valami más megoldást.
Üdv: Hozé
-
- HozzászólásokCOLON 2
- CsatlakozottCOLON kedd nov. 01, 2011 9:07 am
Jó napot !
Valakinek van hasonló összeállítása?
-drót nélküli (wifi) vezérlés
-XP op.rendszer fut a laptopon
-Panasonic projektor
-WMme55e_basic (Wireless manager) program
-Diatár
-Énekrend: .pps formátum
Probléma: mindkét képernyőn ugyanaz látszik, vagyis a Diatár bal ablakát a vásznon nem lehet eltüntetni.
Segítséget alázattal kérve: T. László
Valakinek van hasonló összeállítása?
-drót nélküli (wifi) vezérlés
-XP op.rendszer fut a laptopon
-Panasonic projektor
-WMme55e_basic (Wireless manager) program
-Diatár
-Énekrend: .pps formátum
Segítséget alázattal kérve: T. László