32bites verziók?

Akkor írjon ide, ha ötlete, javaslata van a program fejlesztésével kapcsolatban .
Akkor is irjon, ha úgy gondolja, hogy bármilyen formában (DTX készítés vagy lektorálás, eszközkészítés) akármilyen picit is segíteni tud a fejlesztőnek!
BUTTON_POST_REPLY
cantor
HozzászólásokCOLON 122
CsatlakozottCOLON szer. máj. 29, 2013 8:47 am

Re: 32bites verziók?

Hozzászólás Szerző: cantor »

szintén zenész, bár csak otthon :D


igazából nem létszükséglet
vinkozoli
HozzászólásokCOLON 17
CsatlakozottCOLON szer. jan. 06, 2021 7:49 pm

Re: 32bites verziók?

Hozzászólás Szerző: vinkozoli »

Ó, igen. Használunk egy Win XP-s régi HP laptopot, 512 MB RAM-mal, hálózatos Vezérlőnek, ami pont erre, és pont jó - ha a jvőben is lenne frissítés, örömmel vennénk. :)

A másik, ami szintén várat magára (a legutóbbi említés erről itt, a fórumban másfél éve volt), hogy esetleg a Raspberry Pi-s verzióból is lehet egy friss verzió... Hálózatos üzemmódban Vetítőnek használunk egy Raspberry Pi 3-at, ugyanebben a környezetben, mert nagy a távolság a projektor és a vezérlő (karzat) között. Wifi-vel több éve stabilan fut a rendszer, azonban például a fix "félkövér" mód az a Raspy-s vetítőből hiányzik - ezt is örömmel vennénk. ;)

Hálás köszönet a sok-sok új fejlesztésért! <3
Hoze
Global admin
HozzászólásokCOLON 215
CsatlakozottCOLON pén. ápr. 30, 2010 6:45 pm
CONTACTCOLON

32bites verziók?

Hozzászólás Szerző: Hoze »

Kedves Mindenki,

felmerült a kérdés, hogy szükséges-e a Windows/Linux változatokból 32bites kiadás. Windows alatt utoljára WinXP-hez kellett ilyen, tehát csak annak lehet fontos, aki XP-t használ még - viszont a programot frissíti.
Linuxból is igen-igen ritka a 32 bites disztro, esetleg egy régi, mondjuk 1GB memóriás számítógép, ami már másra nem jó, de Diatárhoz használja valaki, akkor kellhet.
Tehát ha valakinek van igénye 32bites kiadásra a továbbiakban, attól kérünk szépen egy hozzászólást itt - vagy egy emailt hoze@diatar.eu címre.

Köszönjük: afo és Hozé
BUTTON_POST_REPLY

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: 4 valamint 0 vendég